Magyar | Deutsch | English
 
Sátor gyártás Sátor gyártás Sátor gyártás Sátor gyártás   ponyva gyártás ponyva gyártás ponyva gyártás ponyva gyártás   reklám felirat reklám felirat reklám felirat reklám felirat   terasz téliesítés terasz téliesítés terasz téliesítés terasz téliesítés
 

Bemutatkozás

Hungaplan Kft.
Cégünket 2000 júniusában alapítottuk. Szakmai múltunk 1980-as évekre vezethető vissza.

A Kft a műszaki konfekcionálás területén elsősorban sátor és ponyvagyártással foglalkozik. 2004 évtől saját, modern üzemcsarnokunkban dolgozunk.

Üzemcsarnokunk Győrtől 10 km-re, a 82-es számú főúton megközelíthető Nyúl községben működik a Potyondi út 1.sz. alatt az Ipari Parkban.

Gyártó csarnokunk 600 m2 alapterületű és 4km-re van az M1-es számú autópálya Győrt elkerülő szakaszától. Fő tevékenységünk a különböző minőségű PVC ponyvatípusok feldolgozása, ponyva termékek készítése reklám-feliratozása. A kezdeti időkben a kamionponyvák készítésre, manapság a sátor gyártásra, kivitelezésre esett a fő hangsúly. Egyre jelentősebb az export tevékenységünk is, kedvező földrajzi helyzetünk miatt elsősorban Ausztriába és Szlovákiába szállítjuk termékeinket.

Magas színvonalú és látványos feliratkészítéssel nem csak a ponyva termékeinket, hanem a dobozos felépítményeket is dekoráljuk. A ponyva termékeink sokoldalú felhasználhatóságát az alapanyagra jellemző nagy szakítószilárdságuknak, hosszú élettartalmuknak és tökéletes folyadék ill. vegyszerállósuknak köszönhetik.

A felhasználási területtől és igénybevételtől függően többféle minőségű ponyvából választjuk a legmegfelelőbb alapanyagot és határozzuk meg az optimális gyártási technológiát. Az alkalmazott gyártástechnológia lehet nagyfrekvenciás hegesztés, forró levegős hegesztés, varrás, illetve ezek kombinációja.

Szuhai Ferenc
ügyvezető-tulajdonos
 
Képek
telephely - Hungaplantelephely - Hungaplannagyfrekvenciás hegesztés - Hungaplantelephely - Hungaplan